Interview met A.H.J. Dautzenberg


Zaterdag 15 december, aanvang 17.00 uur

vrije toegang, wel graag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Het boek dat deze zomer bij ons de boventoon voerde, is het Privé domein dagboek van A.H.J. Dautzenberg. Ik bestaat uit twee letters. 

Journalist, kunstredacteur, jazzman Rinus van der Heijden, schreef een gedegen en zeer bevlogen recensie over het dagboek van A.H.J. Dautzenberg Ik bestaat uit twee letters en de bundel Vijftig Verhalen. Reden voor ons om hem te vragen voor een gesprek met de schrijver.


In het jaar dat hij vijftig werd, hield A.H.J. Dautzenberg een dagboek bij. Hij verblijft in het ouderlijk huis op zoek naar zijn zonnige jeugdjaren en probeert zijn relatie met zijn tweelingbroer te herstellen. Dagelijkse aantekeningen worden afgewisseld met zeer korte verhalen en bijzonder fraaie brieven. Ik bestaat uit twee letters is een verrassend veelzijdig boek geworden tegen de achtergrond van het Literaire leven. 
Een openhartige bundel literair genot.

Ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag verscheen tegelijkertijd de verzamelbundel Vijftig verhalen. Hierin werden zijn beste verhalen verzameld en aangevuld met niet eerder gebundeld werk.

 

          

A.H.J. Dautzenberg, Ik bestaat uit twee letters, Privé domein € 27,99

A.H.J. Dautzenberg, Vijftig verhalen € 24,99

  

 ------------------------------------------------------------------------------

 

DWALERIJ kerst editie

Zondag 16 december van 12.00 - 17.00

 


Een markt in december? Buiten? Brrr … Is dat niet veel te koud?
Nee hoor! Want de Speciale Kersteditie van de Dwalerij in de Noordstraat en de Nieuwlandstraat ga je vanzelf gloeien! Is het niet van de gezellige drukte en de feestelijke uitstraling, dan is het wel van de blije mensen die je er ontmoet, van het hartverwarmend leuke aanbod of van de allerleukste doe-dingen! Warm je op aan de kleine vuurtjes, dans je warm op kerstliedjes of daag iemand uit voor een spannend potje stokvangen. En vergeet ook vooral niet een erwtensoep, glühwein, warme chocomel of wafel te proeven hoor! 

Er zijn weer volop gezellige kraampjes, terrasjes, restaurantjes en winkels in knusse feestdagensfeer gebracht. Je dwaalt heerlijk in de feestelijkste winkelstraten in het Dwaalgebied van Tilburg en komt van alles tegen. Laat je verrassen door theater en muziek, en shop ondertussen de meest originele kerstcadeautjes bij elkaar. En rust vooral tussendoor ook even uit bij een van de bankjes en vuurtjes of doe een wens bij de kerstballenwensfontein!

Dus trek je dikste jas aan, knoop je kerstigste sjaal om, zet je warmste muts op. Draag je liever snowboots en oorwarmers? Dat mag natuurlijk ook. Als je maar lekker komt Kerstdwalen!

De speciale Kersteditie van de Dwalerij is op zondag 16 december van 12.00 tot 17.00 uur. Het is een echte wintereditie en onderdeel van Winter in Tilburg. Een mooie sfeervolle afsluiter van een fantastisch Dwaaljaar!

 45590118_2198644220377051_6280522945999667200_o.png